Уважаеми клиенти, колеги и приятели,
В човешкия живот 30 години са дълъг период, време за смяна на цяло едно поколение. Но това е дълъг период и за всяка една фирма, нали?
Туристическите фирми, които след 1989г. се появиха и прекратиха дейността си са много. Но туроператор “Реа Холидейз” издържа. С постоянство и коректност си извоювахме име на уважавани и можещи, създаващи чудесни авторски програми по нови мечтани дестинации.
Към нашата гордост, че имаме един от първите туроператорски удостоверения N 0041 на Министерството на туризма, сега вече добавяме и факта, че през октомври 2024 фирмата навършва 30 години. Горди сме, че в тежката Ковид пандемия Реа Холидейз е от малкото туроператори, своевременно върнали на клиентите си депозитите за несъстояли почивки БЕЗ да поискаме и БЕЗ ДА ВЗЕМЕМ пари от държавата и Европейските програми. Горди сме също че, вече 14 години сме най-добрият туроператор за Канарските острови, а Гран Канария, Фуертевентура и Ланзароте са наши обичани предложения и вдъхновение. Обичаме авторските си програми за самолетни почивки на Портокаловия бряг и Коста Луз-Испания, почивките ни в хотелите на най-големия френски туроператор Pierre and Vacances, а също Колорадо с култовите The rocky mountains и „самотната звезда Тексас“. Наистина сме готови да сбъднем Вашите и наши мечти за прекрасни почивки в този Слънчев и неотразим свят на Канарите, прекрасната Испания, френските крайбрежия и Атлантика, неочакваната красота и величие на американските щати.

Бихме искали да Ви благодарим, че осъзнато избирате нашите почивки, екскурзии и ни се доверявате. Нека си пожелаем взаимно още много успешни години и пътешествия:
“Остаряваме заедно, но не по дух, а само по години!”

С уважение: доктор на науките инж. Илка Буковска
/ doktor vêd, ing. končila Vysokou školu – čVUT v Praze, v roce 1978 /
Топ Оферти