СВАТБЕНИ ПЪТЕШЕСТВИЯ

СВАТБА 2019г.-ИСПАНИЯ и КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ - място на страст и емоции за най-запомнящия се вълнуващ меден месец. Като обещание за вечна любов … Романтично, нали?
Продължителност:
8 дни / 7 нощувки

Транспорт:
Самолет

Цена от: 765 €
Програма
Приказна страна, пълна с контрасти – това е ИСПАНИЯ !

Чудото на природата, дълбочината на традициите и историята създават изключителната романтична чувственост на страната. Сякаш емоциите витаят в атмосферата. В Испания никой не познава скуката, предизвиква те да покажеш най-добрата си страна, тази, която пазиш дълбоко скрита. Tова място на страст и емоции предполага най-запомнящия се и вълнуващ меден месец.
Като обещание за вечна любов… Може би е романтично? но ...

От Вас зависи да го изживеете! РЕА ХОЛИДЕЙЗ познава тази Испания и има няколко предложения за двойки, които желаят да празнуват началотo на общ път по най-красивия и вълнуващ начин– с уникални места, съчетаващи прекрасни плажове, неповторими курорти на Атлантическия океан и Средиземно море, острови на "Тропика на Рака" и географската ширина на Флорида, най-южните на Европейския съюз.

Какво да изберете зa неповторимо сватбено пътешествие?

Представете си ... необятни чисти плажове със златен, бял или черен пясък, палмови оазиси и прекрасни екзотични курорти, дълбоки каньони.селца с хилядолетна история, безкраен океан. Пожелайте си по-атрактивна почивка и туроператор „Реа Холидейз” ще Ви предложи ГРАН КАНАРИЯ, ФУЕРТЕВЕНТУРА и ЛАНЗАРОТЕ - КАНАРСКИ ОСТРОВИ.

Над 1000 мили на юг от Иберийския полуостров на Испания, на географската ширина на “Тропика на рака” и само на 100 км от Африка, в Атлантическия океан има 13 острова, наречени от древните римляни “Острови на щастливите”, а днес – Канарски острови, достойни за Вашия меден месец!

И какво още предлагаме за сватбено пътешествие?

Портокаловият бряг с очарователния "папски град" ПЕНИСКОЛА
ще ви предложи не само чудесен климат, достатъчно топъл през всички годишни времена, но и плажове с изключително фин пясък и неповторим аромат на портокалови гори, които са навсякъде около Вас.

Към това добавете Валенсия,Барселона, "древноримския град" Сагунто, средновековната крепост - Морея, помнеща борбите с маврите и това вече ще бъде ПОКАНА за вашата мечтана приказка! Усетете тази притегателна сила, неповторимия ритъм, поддайте се на изкушението, наречено "Портокаловия бряг на Испания"!

= = = = = МЕЧТИТЕ ИМАТ ЗНАЧЕНИЕ ! = = = = =
МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ СЛЕДВАЩИТЕ ПРОГРАМИ в нашия раздел "Сватбено пътешествие":